Jaaroverzicht Dongen in Beeld 2012

Verrassend-Onthullend-Emotioneel-Bijzonder

Jaarlijks maakt zimniak.com in opdracht van de gemeente Dongen en in samenwerking met Team communicatie van de gemeente Dongen een film over de meest opvallende en opmerkelijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De gebeurtenissen in 2012 in Dongen in vogelvlucht:

2 reacties

 1. remko schreef:

  Mooi om Dongen weer eens te zien. Woon nu al 14 jaar in Eindhoven en heb nu weer even Dongen gezien!! Toch wel jammer dat je geen voice over hebt ingezet om meer te vertellen want alleen die kleine regeltjes in beeld is echt te weinig. Ook mis ik namen van mensen en het geluid van veel praatjes en gebeurtenissen. Je moet al die info wel hebben lijkt me zo. Waarom staat dit mooie jaaroverzicht niet op Youtube, dat deelt wat makkelijker voor Dongenaren en Ex Dongenaren!! groet
  Remko Koeneman

  • admin schreef:

   Hallo Remko,

   Leuk dat je Dongen “virtueel” bezoekt via onze website. In reactie op jouw suggesties kan ik als maker van de film als volgt berichten:

   De compacte vorm en snelle montage zijn een bewuste keuze. Bij dit format zou het voortdurend laten zien van een onderschrift met namen en rugnummers te rommelig worden. Het jaaroverzicht is er in de eerste plaats van en voor Dongenaren en die kennen elkaar in de meeste gevallen wel. De keuze voor beeldmontage op muziek waarbij de dialoog soms wordt weggelaten is ook een bewuste keuze. Vaak spreken de beelden voor zich en komt emotie -zowel vreugde, verdriet als humor- beter tot zijn recht. Bovendien is op veel opnames niet specifiek de stem opgenomen. Dit met het beoogde format van het jaaroverzicht. Met jouw voorstel voor een voice-over heb je een punt. Andere jaren werd dat wel gedaan, en wellicht kiezen we er dit jaar weer voor.

   Tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis op 2 januari 2014 zal het Jaaroverzicht 2013 in premiere gaan. Direct daarna zal het opdeze website staan. Ik nodig je graag uit om hem dan te bekijken.

   Groeten,

   Hans Zimniak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *